Τρίτη 28 Μαρτίου 2017


ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ






 O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Τρίτη 28-3-2017   διενήργησε την πρώτη προγραμματισμένη για το 2017   εθελοντική αιμοληψία   για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας . Για τον σκοπό αυτό προσήλθε στο Μαυρομμάτι   κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο για αυτές τις περιπτώσεις προσωπικό. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα , αθρόα υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας και όχι μόνο, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας , ξεπερνώντας κατά πολύ κάθε προηγούμενη συμμετοχή , τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη δημόσια  να τους ευχαριστήσει για αυτή την προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους . Στη συγκεκριμένη αιμοληψία  αιμοδότησαν και μέλη του κυνηγητικού Συλλόγου Μουζακίου 
Επίσης δια μέσου του τύπου ευχαριστούμε τον προϊστάμενο και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Καρδίτσας με το οποίο τμήμα ο Σύλλογός όλα αυτά τα χρόνια [17 τον αριθμό] η συνεργασία είναι άψογη από κάθε πλευρά.
Θερμή παράκληση  όλοι όσοι <<δανείστηκαν >> αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη .

                                                    Για το  Δ.Σ.

                                                   Ο Πρόεδρος
                                                     Δ. Γιώτης


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: