Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ


   Επιδεικνύοντας για μία ακόμη  φορά το κοινωνικό του πρόσωπο  στην πράξη ,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τρίτη 20 Μαρτίου διενήργησε εθελοντική αιμοληψία  για λογαριασμό της τράπεζας αίματος του χωριού μας .
   Για τον σκοπό αυτό έφερε  κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο για αυτές τις περιπτώσεις προσωπικό. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα αθρόα υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών του χωριού μας και όχι μόνο, τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια  για αυτή την προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους . Θετική εντύπωση προκάλεσε η προσέλευση πολλών νεαρών εθελοντών.
   Επίσης δημόσια  ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Καρδίτσας
Τέλος όποιος θέλει να προσφέρει λίγο από το αίμα του για να σώσει στην κυριολεξία μία ζωή μπορεί να το κάνει όπου και να μένει ,αρκεί να δηλώνει ότι το αίμα προορίζεται για την "ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ" [ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ]
   Θερμή παράκληση σε όσους έχουν δανειστεί αίμα να κάνουν άμεσες ενέργειες  ώστε να επιστραφεί ξανά στην τράπεζα γιατί σίγουρα κάποιος άλλος συνάνθρωπος , και συγχωριανός μας  θα το χρειαστεί.